جوایز

Orbex receives the “Best Trading Conditions” award

Orbex is proud to receive the “Best Trading Conditions” award from Dubai Forex Expo 2020, ending the year with yet another impressive accolade. This win comes in recognition of our continuous efforts to serve our traders responsibly, in every aspect of our business.

Orbex Crowned Best Forex Broker 2020

Orbex was presented with the award by the prestigious Global Banking & Finance Review Magazine, taking home the trophy for both the European and MENA regions.

This is the second consecutive “Best Forex Broker” award Orbex has received in the last 2 years.

Orbex Crowned Best Forex Broker 2020

Orbex is crowned as the Best Forex Broker in 2019

The win has come as part of Global Business Outlook’s annual award program, recognizing the best in the business on a global scale.

The award was celebrated at a particularly exciting time for Orbex, having just commemorated its 9th anniversary as a regulated financial services provider.

Best Trading Education Provider Award Winners!

Orbex is proud to announce our newest Award Title: Best Trading Education Provider in 2018!

Crowned by the esteemed financial magazine, The European, this honor marks the second educational award Orbex has received in the last two years.

بهترین ارائه‌دهنده آموزش سال 2016
Orbex به خاطر کیفیت عالی آموزش‌های معاملاتی عنوان «بهترین ارائه‌دهنده آموزش سال 2016» را از سوی FXDailyInfo از آنِ خود کرد. نتایج این رأی‌گیری آنلاین در یکم ماه مه 2016 اعلام شد.
بهترین ارائه‌دهنده تجزیه و تحلیل سال 2016
عنوان « بهترین ارائه‌دهنده تجزیه و تحلیل سال 2016» در نهمین نمایشگاه پول عربستان، از رویدادهای برجسته خاورمیانه در امور مالی، به Orbex تعلق گرفت. این نمایشگاه در 22 و 23 آوریل 2016 در کراون پلازا (Crowne Plaza)، جده، عربستان سعودی برگزار شد.
«بهترین برنامه همکاری» 2016
“Orbex بر اساس نظرسنجی جهانی آنلاین از معامله‌گران سرتاسر جهان، جایزه «بهترین برنامه همکاری فارکس» را در جشنواره AtoZ Forex 2016 کسب نمود. این نظرسنجی از 1 دسامبر 2015 تا 1 ژانویه 2016 انجام شد. ”
ارائه دهنده بهترین تکنولوژی فارکس در سال 2013
در دوازدهمین نمایشگاه فارکس منا که از 14 تا 15 نوامبر 2013 در دبی، امارات متحده عربی برگزار شد، به Orbex جایزه “ارائه دهنده بهترین تکنولوژی فارکس در سال 2013” اهدا شد.
نوآورترین کارگزار ECN سال 2013
ما در هشتمین نمایشگاه فارکس 2013 اردن که در تاریخ 7-8 می 2013 در هتل عمان LeRoyal در اردن برگزار شد، به‌عنوان “نوآورترین کارگزار ECN سال 2013” انتخاب شدیم.
بهترین ارائه دهنده تکنولوژی فارکس 2013
ما در چهارمین نمایشگاه و کنفرانس پول عربستان که در 27 و 28 مارس 2013 در ریاض، عربستان سعودی برگزار شد، عنوان “بهترین ارائه دهنده تکنولوژی فارکس 2013” را به دست آوردیم.
کارگزار فارکس با سریعترین رشد در بازار چین در سال 2012
ما در سال 2012 عنوان “کارگزار فارکس با سریعترین رشد در بازار چین” را پس از حضور موفق خود در نهمین نمایشگاه بین‌المللی سرمایه‌گذاری و امور مالی گوانگژوی چین که در مجتمع نمایشگاهی واردات و صادرات در گوانگژوی چین برگزار شده بود، به‌دست آوردیم.
بهترین ارائه دهنده خدمات فارکس عربی 2012
شرکت Orbex به‌عنوان یک شرکت کارگزاری و ارائه دهنده خدمات مالی پیشرو در سطح بین‌المللی، جایزه “بهترین ارائه دهنده خدمات فارکس عربی 2012” را در دومین نمایشگاه و کنفرانس پول عربستان 2012 کسب کرد که در تاریخ 2-3 می 2012 در سالن سلطان، هتل اینترکانتیننتال در جده، عربستان سعودی برگزار شد.
بهترین ارائه دهنده خدمات خرده‌فروشی فارکس 2011
ما به‌عنوان یک شرکت کارگزاری و ارائه دهنده خدمات مالی پیشرو در سطح بین‌المللی جایزه “بهترین ارائه دهنده خدمات خرده‌فروشی فارکس 2011” را کسب کردیم. عنوان “بهترین ارائه دهنده خدمات خرده‌فروشی فارکس 2011” در اولین نمایشگاه و کنفرانس پول عربستان 2011 که در 14-15 سپتامبر در مرکز الفیصلیه در ریاض برگزار شد، به ما اعطا گردید.
بهترین پلت‌فرم عربی فارکس 2011
شرکت Orbex “جایزه بهترین پلت‌فرم عربی فارکس 2011” را در نهمین اجلاس فارکس و سرمایه‌گذاری خاورمیانه 2011 که در 15-16 نوامبر 2011 در هتل هیلتون، ابوظبی برگزار شد، دریافت نمود.